Cor Segers Groep logo

GECERTIFICEERD EN GEKWALIFICEERD

Kwaliteit staat centraal in de dienstverlening van Cor Segers B.V. De kwaliteitseisen omtrent kaas kunnen niet uitgebreid genoeg zijn om de gezondheid van de consument te bewaken. Cor Segers B.V. uit dit in de manier van werken, presentatie, medewerkers en materieel. De dagelijkse activiteiten worden voortdurend gestuurd middels het eigen kwaliteitssysteem. Hiermee wordt de kwaliteit van uw product geborgd. De medewerkers krijgen door het jaar heen meerdere trainingen en bijscholing om de productkwaliteit te kunnen borgen.

 

Hiermee zijn al onze processen welke uitgevoerd worden binnen het bedrijf gecertificeerd volgens de hoogste normen. Alle medewerkers zijn gekwalificeerd en voorzien van de juiste kennis. Cor Segers B.V. is trots op alle medewerkers en vaart op de ervaring welke binnen de bedrijfsmuren aanwezig is.

 

Cor Segers B.V. werkt volgens FSSC 22000, IFS en BRC Global Standard standaard, uitgereikt door het GFSI. GFSI staat voor Global Food Safety Initiative en wordt gevormd door een aantal wereldwijd belangrijke spelers in de voedingsindustrie. De visie van de GFSI is veilig voedsel voor alle consumenten. Deze erkenningen zijn van groot belang in de kwaliteit welke Cor Segers B.V. wil leveren en het belang hiervan binnen de sector.

 

Track en Trace is onderdeel van het proces. Het hele proces van inslag tot en met uitslag wordt continu geborgd en verwerkt in het eigen systeem. In dit systeem is van alle partijen de benodigde informatie beschikbaar.

 

Alle zuivelbedrijven worden erkend middels een EG erkenningsnummer, zo ook onze productielocaties:

 

Locatie Beek en donk: NLZ0887

Locatie Deurne: NLZ0884

Locatie Geldrop: NLZ0882

Locatie Gemert: NLZ0883


CERTIFICERINGEN