Cor Segers Groep logo
icon
TRANSPORT EN LOGISTIEK
• • •

Het wagenpark van Cor Segers B.V. bestaat uit 4 trekker oplegger combinaties. Waar voorheen nog losse kaas opleggers ingezet werden is dit uit het wagenpark verdwenen. Door de continu wijzigende markt streeft Cor Segers B.V. ernaar om ook de belasting voor onze eigen chauffeurs en het milieu te verminderen. Door de inzet van nieuwe trekkers met zuinigere motoren wordt het maatschappelijk verantwoord ondernemen verder uitgebreid.

 

Aangezien kaas veelal als halffabricaat de deur verlaat naar verschillende co-packers, biedt Cor Segers B.V. ook transportboxen in verschillende afmetingen & aantallen om interne logistiek te verzorgen. De opleggers van Cor Segers B.V. zijn allemaal uitgerust met een koelinstallaties waardoor uw product onder de juiste condities vervoerd wordt.

 

Als dienstverlener zoekt Cor Segers B.V. voor u naar dé oplossing om uw goederenstromen zo efficiënt mogelijk te verplaatsen van A naar B. Dit bestaat uit planning, organisatie, afwikkeling en controle van goederen en de daaraan verbonden documenten, door de gehele keten. In combinatie met het eigen WMS systeem en wagenpark is Cor Segers B.V. de juiste partner!